Som la teva gestoria

El nostre equip t’atendrà amb eficacia

PREGUNTA'NS

In Situ Gabinet, és va fundar ara fa quatre anys, per donar un servei al poble d’Alcover, un servei de qualitat i proximitat amb els nostres clients, amb confiança, rigurositat i professionalitat.

Eficàcia

Resolem i assessorem al client per tal d’aconseguir els seus objectius.

Proximitat

El nostre objectiu es treballar amb els clients per tal d’oferir-lis els millors serveis, serveis de proximitat i qualitat.

Rapidesa

Intentem accelera tots els processos jurídics-administratius, per tal de donar un bon servei als clients.

LAIA FUGUET I MOLNÉ

Nascuda i resident d’Alcover l’any 1984. Casada i mare d’una nena .

Vaig cursar els estudis primaris a l’Escola d’Alcover, i més tard els secundaris a l’Escola Puigcerver de Reus. En acabar el batxillerat, vaig optar per anar a Tarragona a cursar la llicenciatura de Dret, la qual vaig finalitzar l’any 2010, realitzant les pràctiques curriculars en un dels bufets amb més prestigi de Tarragona. Col·legiada al Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona.
Un cop acabada la llicenciatura, em vaig especialitzar en dret laboral, cursant diferents cursos, per la Universitat Rey Juan Carlos l de “Modalitats contractuals i seguretat social”, i “ Gestió financera en l’àmbit administratiu.
Tècnica Professional amb Assessoria laboral, per la Universitat Camilo Jose Cela de Madrid.
Titulació d’agent immobiliari i gestió de la Propietat, per Campus Superior de Formació, inscrita i col·legiada al Col·legi Oficinal d’Agents de la Propietat Inmobiliaria de Tarragona, amb el número d’APAI- 152, i inscrita en el Registre d’Agents Immobiliaris de la Generalitat de Catalunya, amb el número 6781.
Actualment inclosa en la llista de pèrits judicials immobiliaris, per actuar davant dels Òrgans Judicials de Catalunya , i també inscrita en el llistat de pèrits per l’Agència Tributària , per actuar com a pèrits tercers.